AUTOTRANSPORT I KØBENHAVN

 

Flytning til København

Auto- og maskinetransport i København

 

Autotransport hjælper dig med at transportere dit køretøj, uanset biltype og stand, og sørger for at køretøjet kommer sikkert frem til den aftalte destination. Hvad end du er erhvervs- eller privatkunde, kan du med ro i maven regne med at dit køretøj får en pålidelig og sikker transportering. Hos Glad Autohjælp kan du indhente et uforpligtende tilbud hos en af de erfarne medarbejdere – som sidder klar til at tage hånd om dine ønsker og behov. Udover erfaring og topservice, har du og gøre med en autotransportør der ikke går på kompromis med kvalitet og som er et af de billigste udbydere på markedet. 
Flytning til Jylland

Ønsker du et opkald inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og jeg ringer dig op snarest muligt.

   Dit køretøj behøver ikke være brudt sammen

  Fleksibilitet og pris

  Autotransport er ikke det samme som vejhjælp – til manges forveksling. Autotransport er sikker afhentning og aflevering af et motorkøretøj, fra en destination, til en anden. Vejhjælp yder hjælp på vejen, nødreparationer, lapning, batteriskift og andet. Typisk set kører vejhjælp dit køretøj på aftalt værksted og læsser den af der – hvis problemet er af større omfang, og kræver mekanisk assistance. Hos Glad Autohjælp kan du regne med fleksibilitet i forhold til afhentning og aflevering af dit køretøj, uden at du er påduttet at skulle tegne et abonnement for at kunne få din opgave udført til en fordelagtig pris. Du slipper for binding, og dermed månedlige opkrævninger, efter du har betalt din transportregning.
   
   

  Maskintransport

  Maskintransport er afhentning og udbringning af maskiner. Trucks, gravemaskiner, græsslåmaskiner, minilæsser m.m.
  Glad Autohjælp har stor erfaring i maskintransport, og i at transportere alle slags maskiner op til 6,5 ton. Med specialuddannede fagfolk, der er indlært i at håndtere forskelligartede transportopgaver af alle slags maskiner kan du betro dig til en at dine maskiner får en sikker transport fra A til B, uanset stand og størrelse på dem. Du er kun et opkald væk, fra et uforpligtende tilbud.