Mere end bare en billig flytning

flyttepris

At finde rundt i priser, timer, eller hvor meget man skal have flyttet, kan være en stor mundfuld. Passer de så ikke på dine ting? Er billig flytning bedst?
 
Det kan nogen gange hjælp at få en fagmands vurdering af hvad du skal regne med at komme til at betale for din flytning. Du går måske endda med spørgsmålet om hvad der kan have indflydelse på prisen, når du skal flytte?

 

Billig flytning

hvad?

Faktorer der kan have indflydelse på prisen:
 • Hvor mange timer opgaven tager?
 • Hvor mange flyttemænd der skal bruges til opgaven?
 • Hvad der skal flyttes?
  Størrelse, vægt og hvor meget fylder det?
 • Er særlige omstændigheder der besværliggøre processen?
 • Er der brug for særlige flytte maskiner eller hjælpmidler?
 • Hvor stor en flyttebil skal der bruges?
 • Hvor langt skal du flytte?
 • Skal du leje eller købe flyttekasser?
 • Antallet af flyttekasser og størrelsen af flyttekasserne?
 • Skal vi pakke alle dine ejendele ned for dig eller pakker du selv ned?
 • Skal vi hjælp dig med at pakke ud i den nye bolig?
 • Hvor meget emballage er vi nødt til at bruge for at vi kan tranportere dine møbler og genstande 100% sikkert?
Flytning københavn

Derfor…

Tag telefonen og giv os ring. Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme videre i din flytteproces, hvordan vi kan løse din flytning hurtig, effektivt og 100% trygt eller lad os aftale en dag og tid til vi kan komme og besøge dig og give dig et tilbud på netop din flytning.

Ønsker du et opkald inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og jeg ringer dig op snarest muligt.

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

Hvorfor skal du vælge os?

Måske tænker du nu stadig at du fortrækker en billig flytning, for så meget forskel kan der vel ikke være i kvaliteten af en flytning. Men vi arbejder for at bevise det modsatte. Hos os kan du nok ikke regne med en billig flytning, dog heller ikke en dyr, men du kan regne med effektivitet og kvalitet.
Det kan på grund af overstående spørgsmål være rigtig svært for dig som kunde at finde ud af om et flyttefirma er dyrt eller billigt. Hos Flytning-København er vi hverken eller. Vi arbejder kun for at du som kunde får den mest optimale løsning, og at du efterfølgende er helt tilfreds med vores service og udførte job. Måske endda kigger tilbage på flytningen med Flytning-København som det bedste beslutning du tog at lade os hjælpe dig. Det var nemt, hurtigt, effektivt, sikkert og trygt.
 

Vi kan hjælpe dig, med sikkerhed!

En flytning er næsten altid en øv udgift, derfor kan vi godt forstå at ønsket om en hurtig, effektiv og tryg flytning er det vigtigste i dig som kundes optik. Og så skal det selvfølgelig heller ikke være den dyreste udgift.
 
Flytning-København er nok ikke det billigste flyttefirma du kan finde i København, og det er ikke sikkert det virker som en billig flytning, på samme tid mener vi heller ikke selv at vi er det dyreste. Men en ting, eller faktisk 3 ting kan du være 100% sikker på, og det er at din flytning kommer til at være hurtig og effektiv samt du kan føle dig 100% tryg og ubekymret. Du finder ikke et flyttefirma i Københavns området som har større fokus på netop disse faktorer.
 
Det er også altid vigtigt at huske på som kunde at det er dine dyrebare sager vi flytter rundt på, det kan være arvestykker, gaver eller måske bare ejendele som du er rigtig glad for, og det kan derfor være vigtigt for dig at finde det selskab der gør dig mest tryg. Flytning-København er det firma. Det kan vi sige med 100% sikkerhed.