Flyttemand til Erhvervs flytning

Du kan stole på at den kompetente flyttemand eller flyttemænd der kommer ud og hjælper din virksomhed med flytningen har fokus effektivitet og din flytning. I Flytning-København kan du 100% regne med at det er dine behov og ønsker er det vi arbejder for. Effektivitet er for os en dyd, det er på den måde vi ved at du som kunde får mest for dine penge.

Flyttemand med fokus på effektivitet

Privat eller erhvervs flytning
Vi kan både tilbyde flytninger for dig som privat kunde, men står din virksomhed og skal flytte lokaler, er det også en opgave vi kan klare. Vores team af flyttemænd er professionelle og har igennem hele flytningen din interesse i fokus.
 
I Flytning-København er vores grundsten dig som kunde, derfor kan du at du få lige den løsning du søger. Om det er en pakkeløsning hvor du ikke skal løfte en finger eller du ønsker selv at give en hånd med, så har vi de rette mænd til opgaven.
 
Hvis du som erhvervsdrivende skal flytte din virksomhed ønsker du højest sandsynligt en effektiv og hurtig process. Vi sørger for netop dette. Vi starter ud med et besøg hos din virksomhed, planlægger, tilrettelægger samt afstemmer behov og ønsker. Herefter vil du modtage en konkret plan om hvad der sker hvornår, sådan at du helt trygt og uden problemer får flyttet din virksomhed så hurtig og effektivt som muligt. Med denne grundige planlægning sørger vi også for at produktionen eller arbejdet hos dig ikke går i stå, samt minimere omkostningerne til flytningen.
Flyttemand til erhvervsflytning

Ønsker du et opkald inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og jeg ringer dig op snarest muligt.

   

  Flyttepris

  Kan man leje en flyttemand et par timer?
  Ja det kan du godt. Prisen for at en af vores kompetente flyttemænd kommer ud og hjælper dig med de opgaver du har, kan variere. Du har nemlig mulighed for at leje en flyttemand på timebasis, men du kan også få et tilbud på den samlede flytning. Vi kommer gerne på besøg hos dig, og giver dig vores anbefaling til hvad vi mener er den bedste løsning for dig.

  Lorem ipsum

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

  Telefon