FLYTTEKASSER

Hvis du ligesom os går meget op i at dine ejendele bliver passet ekstra godt på under flytning, kan vi hjælpe dig med anbefalinger til gode og solide flyttekasser, så du kan flytte med ro i sindet. Gode flyttekasser behøver ikke at koste en bondegård, det er nemlig muligt at finde rigtig gode flyttekasser som ikke er dyre. Det er også en mulighed i København at leje flyttekasser, sådan at du heller ikke bagefter skal forsøge at videresælge eller få opbevaret dine flyttekasser. Dette er en fordel for dig som ønsker din flytning overstået så hurtigt som muligt.

 

Pakke ind og pakke ud

Går du med en lille drøm om ikke at løfte en finger under flytningen og ikke afbryde din hverdag, kan vi også løse dette for dig. Hos Flytning-København kan vores kompetente team af flyttemænd klare både nedpakning af alle dine ting og udpakning i den nye bolig. Med et besøg hos dig kan vi afstemme dine ønsker, behov og forventninger, så du trygt kan stole på både pris og service. Under besøget hos dig kan vi vurdere tid, vægt og rumfang, for at kunne give dig den bedste pris som du ovenikøbet kan regne med holder.

 

Flyttekasser

Ønsker du et opkald inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og jeg ringer dig op snarest muligt.

  Flyttekasser til nedpakning

  pap og papir

  Det kan hurtigt føles som at rende rundt i en hel regnskov af papkasser, og papir til at pakke dine ejendele ind i. Vi har igennem tiden, set, mærket og båret en del flyttekasser, og derfor meget erfaring med lige dette emne. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis de flyttekasser der passer til dig, dine ting og din økonomi.
  Ofte ser vi at kunder pakker deres køkken samt skrøbelige varer ned i avispapir. Men med vores erfaring ved vi at den bedste måde du kan beskytte dine ejendele under nedpakning og flytningen er med silkepapir. Fordelen ved silkepapir er at det er nemt at pakke ind i, det beskytter dine genstande og så skal du ikke vaske tingene af efterfølgende. Har du ikke mulighed for at skaffe eller synes du måske at silkepapir er lige i den dyre ende, kan du bruge køkkenrulle som har næsten samme. Køkkenrulle har desuden den fordel at hvis du vælger af støve dine ting af inden du flytter dem, kan du genanvende køkken rulle stykkerne i hjemmet efter flytningen. Har du nogle genstande som behøver ekstra beskyttelse, måske et arvestykke, en genstand som har mange år på bagen eller en helt tredje grund, kan bølgepap være en god investering.

  Vi har stor erfaring med nedpakning!

  Hos Flytning-København har vi stor erfaring med at pakke ned. Hertil at finde ud af hvilke ting du kan pakke i samme flyttekasse og hvilke ting der absolut ikke bør komme i samme kasse. F.eks. hvordan pakker du dit køkken ned uden at porcelænet bliver smadret eller får skår? Hvordan skal knive pakkes forsvarligt? Og hvordan kan jeg pakke alle mine bøger ned uden at jeg får problemer med at bærer kassen eller endnu værre bunden falder ud og jeg skal starte forfra?
  Med rigtig mange flytninger i bagagen kan vi forsikre dig om at der næsten ikke er et problem vi ikke kan løse, og at vi næsten med garanti har prøvet at pakke det før.
  Som kunde hos os sørger vi selvfølgelig for at dine ting håndteres på bedste vis uanset hvilke slags flyttekasser du har valgt til din flytning.

  Lorem ipsum

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

  Telefon